Sarina Vogelesang – Cranio Sacraal Therapie

In mijn praktijk hoor ik vaak mensen zeggen dat ze zich een mislukkeling voelen, dat ze niet van zichzelf houden of zichzelf niet waarderen. Dat doet me pijn, ik vind iedereen een prachtig individu met mooie talenten en gaven en wil niets liever dan dat iedereen dat ook zo voelt. De weg om dit te veranderen, is de weg naar binnen. Niemand kan dit voor je doen, dit moet je zelf doen. Door te leren hoe het voelt om in je lichaam te wonen, om weer te voelen hoe het is om ontspannen te zijn en je grenzen te bewaken, door te voelen hoe het is om warm en liefdevol naar jezelf te kijken. Niemand is perfect, dus omarm je imperfectie en leef!

Wanneer mijn hoofd vol zit met gedachten of als ik behoefte heb aan frisse lucht, ga ik vaak fietsen of naar de sportschool. Daar krijg ik mijn beste ideeën! Dan ben ik er juist niet mee bezig en heeft mijn hoofd weer de tijd om iets nieuws te verzinnen. We hebben de neiging om hard weg te hollen van vervelende emoties, maar juist er bij stil staan geeft heel veel inzicht en de mogelijkheid om hier iets aan te veranderen. Want je naar voelen, verdrietig zijn betekent eigenlijk niets anders dan dat je een verandering wilt aanbrengen in je gedrag, je manier van hoe je tegen jezelf praat of hoe je eigenlijk wil dat mensen met je omgaan.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.