Lichaamsgerichte therapie

Tijdens een uitgebreid intake gesprek hoor ik graag meer over je lichamelijke klachten, je gedragspatronen en de invloeden die een rol hebben gespeeld in het ontstaan van je klachten.

Tijdens de anamnese wordt gekeken naar de huidige toestand van je klacht en de mogelijke behandeling daarvan. Dit wordt opgenomen in een behandelplan met de werkvormen die ik hanteer. De behandeling zal gericht zijn op je klacht en de behoefte om je huidige situatie te verbeteren.

Het uitgangspunt van een behandeling is altijd om een duidelijk en helder inzicht te krijgen in het ontstaan van de klacht bij de intake. De klacht wordt onderzocht vanuit een lichamelijk, mentaal en emotioneel oogpunt.

Het doel van de therapie is het verhelpen van de klacht en het krijgen van een betere balans tussen lichaam en geest. Ook is het belangrijk om inzicht te krijgen in de gedragspatronen om zo tot een beter evenwicht te komen.

Mijn werkvormen zijn:
Transactionele Analyse en NLP
Lichaamsgerichte therapie
Cranio Sacraal therapie
Gesprekstherapie
Familie opstellingen

Maak een afspraak
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.